A prémium linképítés fontossága

Klasszikusnak vett linképítés
Klasszikusnak vett linképítés

Linkek építésével nagyon sokan foglalkoznak ma már, de ha igazi szakembereket keresünk, akik értik a mesterség minden apró fortélyát, akkor érdemes a www.seo101.hu oldalára kattintani, ahol azonnal megtaláljuk a megoldást. A klasszikusnak vett linképítés fogalma ma már átalakulóban van és egyre többen döntenek a PR cikkek írása mellett.

Ezek azért is lettek fontosabbak, mert a Google minőségi irányelvei szerint, ezek jelentik az értékesebb visszajelzéseket. Ezeket már kizárólag csak olyan katalógusokba regisztrálják be, amelyeknek az értéke 2-4 közé esik.

A blog oldalak általában tematika alapján vannak megszervezve és egyedi tartalommal rendelkeznek. Sokkal jobban képesek reagálni a Google kéréseire, mint a klasszikusnak vett linképítés katalógusok. Az ilyen blog oldalt az is erősíti, hogy kifelé mutató linkek nélküli cikkek is kerülnek ide. Érdemes megpróbálni a prémium linképítést, hiszen az eredmény azonnal látszani fog. Árban roppant kedvező, így nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget.