Piroska Gyula tanácsai cégvezetőknek

Piroska Gyula tanácsai
Piroska Gyula tanácsai

Hogyan tud egy magyar vállalkozás ilyen kínkeserves helyzetben is túlélni? Te is állandóan ezen töröd a fejed? Piroska Gyula legújabb könyve segítségedre lesz, ha cégvezetőként egyszerűen csak végzed a dolgod, és mivel maximalista vagy, ezért nem jut időd magadra. Egyenes, szókimondó és humoros írása gyakran felmerülő kérdéseket vet fel.

Senki sem született cégvezetőnek, ezért biztosan jól jön egy kis segítség, hogy néha-néha ki tudj szállni a mókuskerékből. Piroska Gyula könyvei, tréningjei, és ingyenes túlélő csomagja a cégvezetésről és annak a problémáiról szólnak. Olyan hibákra hívja fel a figyelmedet, amik a napi rutin miatt talán fel sem tűnnek.

Ezeket egy kis odafigyeléssel a jövőben majd könnyedén elkerülheted. Az önképzésre mindig érdemes időt szakítani, de ha ezt némi humorral is fűszerezik, akkor még élvezni is fogod. Piroska Gyula sok éves cégvezetői tapasztalatának köszönhetően nem csak a hibáidra hívja fel a figyelmedet, hanem könnyen megvalósítható gyakorlati megoldásokat is ad.

Mindezt szórakoztató, néhol ironikus stílusban. Az éles gazdasági verseny, a felfokozott munkatempód miatt talán elrohansz a megoldások mellett. A munka mellett még magánéletre is vágysz? Hidd el, még erre is létezik megoldás.